Јованка Станојевић међу 25 најбољих ђака генерације из Србије и Републике Српске

Овај успех Јованки је омогућио да освоји ​ школовање на ITAcademy и тако настави да се образује у складу са својим амбицијама и потенцијалом.


Управа и сви запослени у Средњој стручној школи “​ Борислав Михајловић Михиз”​ , поносни су на Јованку Станојевић и овом приликом јој честитамо на великом успеху и желимо много среће у будућем школовању. Уверени смо да ће Јованка ​ искористити све своје потенцијале и надамо се да ће бити пример осталим ђацима наше школе.


Свечана додела бесплатних школовања је 5. септембра на Белом двору


Ваша другарица и наш ђак један је од 25 изабраних ђака генерације којима ће финансијска подршка за једногодишње школовање на ITAcademy бити уручена 5. септембра на свечаном пријему у 17 сати на Белом двору.


Подсетимо, краљевска породица Kарађорђевић, престолонаследник Александар и принцеза Kатарина, 29. јуна угостила је на Белом двору више од 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске на пријему који се одржава већ седамнаесту годину заредом.


Том приликом је компанија ЛИНK гроуп, као партнер Фондације Њ.K.В. Престолонаследника Александра Kарађорђевића, објавила лепу вест о додели 25 бесплатних школовања за једногодишње програме на ITAcademy.

 

Сви заинтересовани ђаци генерације су до 15. јула слали пријаве, у којима је требало да се представе у најбољем светлу и наведу на који начин ће школовање на ITAcademy искористити за своје усавршавање и даље напредовање, а након процеса селекције изабрано је 25 најбољих кандидата.


Јованка добила прилику да постане врхунски стручњак у области ИТ-ја Јованка Станојевић нашла се међу одабранима и кроз једногодишње школовање на ITAcademy добиће прилику да стекне знања и вештине за нека од најтраженијих и најплаћенијих занимања данашњице. Наставу ће пратити онлине, преко најсавременије платформе за учење – Дистанце Леарнинг платформе.


Свим ђацима генерације који су освојили бесплатно школовање на располагању су различити курсеви у оквиру наставног програма који одаберу, а у сваком тренутку свог школовања имаће на располагању како помоћ професора, тако и помоћ Центра за развој каријере уколико су им потребни савети за додатно усавршавање и проналажење посла.


Прошле године је ђаке генерације највише интересовало ​ како научити програмирање и због тога су ​ курс програмирања​ и ​ wеб дизајн курс ​били најпопуларнији међу полазницима.


По завршетку једногодишњег школовања ђаци ће имати прилику да полажу за неке од најпрестижнијих међународно признатих сертификата и стекну Мицрософт, Орацле, Цамбридге и многа друга звања.